Ta vsebina je iz arhivirane različice pravilnika o zasebnosti. Tukaj si lahko ogledate trenutni pravilnik o zasebnosti.

»odstranitev vaše vsebine«

Primeri

Izbrišete lahko na primer spletno zgodovino in zgodovino aplikacij, spletni dnevnik, svoje mesto v Google Spletnih mestih, kanal v YouTubu, profil v Googlu+ ali celoten Google Račun.