Ta vsebina je iz arhivirane različice pravilnika o zasebnosti. Tukaj si lahko ogledate trenutni pravilnik o zasebnosti.

»hitrejše in preprostejše deljenje z drugimi«

Primeri

Če imate nekoga na primer že med stiki, bo Google samodejno dokončal njegovo ime, ko ga želite dodati sporočilu v Gmailu. Več o tem.