"можливість ділитися"

Приклади

  • У Google+, наприклад, можна ділитися вмістом багатьма способами. Публікаціями можна ділитися з усіма або лише з певною групою користувачів. Ви також можете заблокувати публікації, щоб ними не ділилися інші, або зробити їх відкритими, щоб ними ділилися всі. Докладніше.
  • За допомогою налаштування "Опубліковані схвалення" можна вибрати, чи показувати друзям своє ім’я та фотографію біля кнопки +1 в оголошеннях, коли вони переглядають продукт або бренд, якому ви поставили +1. Докладніше.